Вработување vo Germanija

Вработување во Германија

Контекст Вработување во Германија е наша специјалност повеќе од 10 години Имаме работни позиции низ цела Германија и  вршиме селекција за вработување на ...

Превод и нострификација на документи

Превод и нострификација

Контекст е тим на дипломирани филолози кои имаат огромно и долгогодишно искуство во превод, нострификација и поврат на данок Нас не карактеризира исклучителна...

Студенти во Германија

Студентска работа во Германија

Вработување за студентска работа во Германија е она што Контекст успешно го прави повеќе од 10 години Програмата е во склоп на културна размена те на млади луѓе им...