Артикли

kentucky-kingdom-19thumbKentucky Kingdom е воден забавен парк  сместен на површина од 263 045 m2, во прекрасниот град Louisville, Kentucky.

Повеќе: Kentucky Kingdom

casino-beach-19-thumbCasino Beach Pier Breakwater Beach, e забавен парк на Атлантскиот Океан во малиоткрајбрежен град Seaside Heights, NJ.

Повеќе: Casino Beach Pier Breakwater Beach

bordata-19-thumbBorgata Hotel Casino & Spa се наоѓа на источниот брег на САД, во познатата туристичка дестинација Atlantic City, NJ. Borgata на студентите им нуди различни типови на позиции за неверојатно Work and Travel лето.

Повеќе: Borgata Hotel Casino

bavarian19-thumbBavarian Inn Lodge – Frankenmuth, MI  годинава на Work and Travel USA студентите им ги нуди следниве позиции: Kitchen/Restaurant, Housekeeper.
Градот се наоѓа во близина на Birch Run, дом на Tanger Outlets (неверојатен шопинг на брендирана облека со ниски outlet цени), е многу безбеден и е дом на најголемата Божиќна продавница во светот.

Повеќе: Bavarian Inn Lodge - Frankenmuth, MI

beaver-creek-19-thumb Vail Resort Beaver Creek, Colorado е познат како ски и сноуборд одморалиште, но откако снегот ќе се стопи, тој се претвара во енергична летна дестинација.

Повеќе: Vail Resort Beaver Creek

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .