Контакт

Контакт со Контекст

Направете контакт со Контекст, тим кој почна да се формира септември 2007 година. Од тогаш, поминавме 25 344 часови ефективна работа во разговори со кандидати, одговоривме на преку 158 400 мејлови и безброј телефонски разговори … многу од нив после работно време …, безброј пораки на Инстаграм и Фејсбук, отпечативме повеќе од 220 000 страници хартија (не сме толку горди на тоа, ама закон мора да се почитува), со кои пополнивме 450 класери со пријави, биографии, апликации за виза, договори и решенија.

Да се пофалиме,

Затоа уште еднаш … паметно е, и тооа мноооогу е паметно да направите контакт со контекст. Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко. Се пријавуваат се повеќе кандидати од Босна, Србија, Црна Гора и Албанија, па дури и од Белорусија и Украина. Многу, ама стварно многу сме горди на тоа!

Затоа што секој од Тим Контекст учествувал во некоја од програмите за културна размена, Студентска работа во Германија, Бебиситери или Студентска работа во УСА … можеме да кажеме ТОЧНО ЗНАЕМЕ што ПРАВИМЕ и го правиме тоа како што треба!

Повелете ве очекуваме, секој работен ден во нашите канцеларии каде ќе добиете пред се искрен одговор на сите ваши прашања кои се поврзани со некоја од програмите кои успешно ги работиме.

Повелете, за полесно да не најдете Гугл и за да стиснете 5 звезди

Со почит, Контекст

МИТРОПОЛИТ ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ 28, ЛОКАЛ 4
1000 СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
ТЕЛ. +389 2 3223 579, МОБ. 078 274 420

Александра Божиновска
vrabotuvanje@kontext.mk

Сара Дестановиќ
studenten@kontext.mk

Добринка Демјански
studenten1@kontext.mk

Игор Дамчески
kontextsprachkurs@outlook.com

Ристе Божиновски
riste@kontext.mk


СО ПОЧИТ, КОНТЕКСТ

МИТРОПОЛИТ ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ 28, ЛОКАЛ 4
1000 СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
ТЕЛ. +389 2 3223 579, МОБ. 078 274 420