Block Island Resorts – Block Island, RI

Resorts

Еден од најголемите работодавачи на прекрасниот Block Island, RI, позната туристичка атракција на источниот брег на САД е Block Island Resorts. Резортот располага со доста голем сместувачки капацитет и нуди многу повеќе од само опции за преспивање. 1661 and The Manisses и приватните куќички коишто се изнајмуваат се надополнети со просториите каде што гостите можат да вечераат и да уживаат во атракцијata Flaming Coffee(http://www.youtube.com/watch?v=a5YOQDO1BMA).

И годинава, со задоволство Ви претставуваме голем број на позиции понудени од овој работодавач (http://blockislandresorts.com/):

  • Breakfast server , Flaming coffee/Night Desk (7 $ + tips/hour) , Bellhop(8$+ some tips/hour;
  • Front desk (9 $/ hour)
  • Housekeeping (9$/hour)
  • Inn Dishwasher, Inn Dishwasher & Breakfast server, Manisses Dishwasher (9$/hour)

Сместувањето чини 75$ неделно а работните позиции почнуваат од втората половина на мај до средината на јуни и работниот период завршува од средината на септември до крајот на септември.

Не ја пропуштајте можноста да поминете незаборавно Summer Work and Travel лето! Работете, заработете и уживајте во прекрасниот Block Island – потврдено од многуте наши студенти коишто се одлучија токму таму да ги поминат своите лета неколку години по ред.

Повеќе за магијата на Block Island, погледнете на :

http://www.blockislandinfo.com/

http://www.blockisland.com/

http://www.blockislandchamber.com/