The Broadmoor Hotel

Hotel

The Broadmoor Hotel е луксузен хотел којшто се наоѓа во близина на центарот на Colorado Springs, CO – туристичка атракција којашто привлекува околу 5 милиони посетители годишно. Комплексот е со богата историја, традиција и амбиент, а нудејќи врвна услуга се смета за еден од најпрефинетите светски резорти. Во текот на летото, овој работодвач е домаќин на повеќе од 100 интернационални студенти од 16 различни држави.

Повеќе инфорации за хотелот на следните линкови: http://www.broadmoor.com/
           https://www.facebook.com/TheBroadmoor/?fref=tshttps://www.facebook.com/TheBroadmoor/?fref=ts

Зошто да го одберете овој работодавач:

  • Живејте и работете во прекрасниот Colorado Springs
  • Можност за дополнитени часови во други департмани на хотелот
  • Меѓународно работно искуство во префинет резорт

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !

Аплицирајте за една од следните работни позиции (интервјуа преку Скајп):

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week Minimum hours per week Overtime
Steward $ 9.76 No Yes 75 32 hours Yes
Host/Hostess $ 8.31 No Yes 75 32 hours Yes
Laundry Attendant Helpers $ 9.00 No Yes 75 32 hours Yes
Housekeeper $ 10.25 No Yes 75 32 hours Yes
Server/Busser $ 5.29 Yes Yes 75 32 hours Yes
Pool Attendant $ 8.31 No Yes 75 32 hours Yes