Borgata Hotel Casino

Borgata Hotel Casino

Borgata Hotel Casino & Spa се наоѓа на источниот брег на САД, во познатата туристичка дестинација Atlantic City, NJ. Borgata на студентите им нуди различни типови на позиции за неверојатно Work and Travel лето. Самиот резорт располага со 2,800 хотелски соби и апартмани, 12 ресторани, 2 спа комплекси во европски стил, најдобите ноќни клубови во Atlantic City , концерти од светски ранг и казино што работи нон-стоп со 3,500 слот машини, 180 игри, најголема соба за покер во Atlantic City и многу други атракции. Borgata е на само  2 часа оддалеченост од New York City, 1 час од Philadelphia и 3 часа од Washington DC. Студентите обожуваат да работат во Borgata поради возбудливата и динамична средина, можноста за запознавање на луѓе од цел свет и близината до едни од најпопуларните градови во САД.

Оваа година, Work and Travel USA студентите имаат можност за пласман на следните позиции:

Steward    Intermediate Cook    Environmental Services Attendant/ Casino Porter

Саатницата за сите позиции е $10.00 по час со можност за прекувремени работни часови.

 

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !