Newport Hotel Group corporate

Newport Hotel Group е групација на хотели којашто со години вработува Summer Work and Travel студенти и со своите локации и привлечни услови е еден од најатрактивните работодавачи.

Работoдавачот Ви нуди одлична динамична средина – комбинација од американски и странски сезонски персонал.

Доколку се одлучите за работа во Newport Hotel Group, ќе работите во еден од следните хотели:

Hyannis Harbor Hotel- Cape Cod, MA  http://www.hyannisharborhotel.com/

Newport Beach Hotel – Newport, RI   http://www.newportbeachhotelandsuites.com/

Можете да работите на една од следните позиции :

  • Housekeeper – $14.90 / hour – Hyannis Harbor Hotel, Hyannis-MA
  • Housekeeper – $14.25 / hour –  Newport Beach Hotel and Suites
  • Utility Person/ Parking Attendant/ Security – $14.25 / hour – Newport Beach Hotel and Suites

Работодавачот дава насоки при наоѓање на сместување. Интервјуа во Скопје на директен саем на работодавачи!

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !