The Arrabelle

The Arrabelle, лоциран во срцето на новоразвиениот полоштад на Веил, е фантастичен хотел-водич во поставување на стандардите на ликсузот на планинските резорти. Хотелот е олицетворение на романтилно наследство и амбиент на европските Алпи и неговата архитектура е инспирирана од европските градови како што се Инсбрук, Прага и Салзбург. Хотелот има 36 прекрасни гостински соби и незаменлива локација, на само неколку чекори од гондолата Eagle Bahn, Rocks Resorts Spa и многу други првокласни места како што се: базени на покрив, врвни ресторани итн. Хотелот на своите гости им нуди незаборавно искуство на луксузен резорт.

Позиции на кои македонските студенти би можеле да работат ова лето:

  • Busser – плата од $ 6.85 + tips на час
  • Steward – плата од $ 12.5 на час

Сместувањето е обезбедено од страна на работодавачот по цена од 90.00 – $130.00 неделно.

Погледнете ја убавината на хотелот и локацијата на следниот линк:

https://www.vail.com/

http://arrabelle.rockresorts.com/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !