Chatham Bars Inn,Chatham, Cape Cod, MA

Chatham Bars Inn e идилично семејно место за одмор со признанија за одличната услуга, добра кујна и прекрасни пејсажи уште од 1914 година.  Се наоѓа во центарот на Чатам, со поглед кон прекрасни пејсажи, заливот Pleasant и Атланскиот океан. Ова светско познато обележје нуди неверојатен амбиент со своето пространо фоаје, тераса и главна трпезарија. Самиот резорт организира екскурзии за уживање во убавините и активностите на Cape Cod како што се пловење, крстарења на зајдисонце, голф, тенис, рибарење,спа третмани, детска програма и семејни активности  и се што е потребно за прекрасен одмор.

Неодамна, Chatham Bars Inn е избран за еден од најдобрите хотели според “World Best Family Beach Hotels.”

Македонските студенти на саемот можат да одберат една од следните позиции:

Job title Hourly wage Tips Housing provided Minimum hours per week Overtime Bonus
Host/Hostess $ 11.00 No No 32 hours Yes No
Housekeeper $ 13.00 Yes No 32 hours Yes No
Server Assistant/Runner $ 5.75 Yes No 32 hours Yes No
Houseman $ 13.00 No No 32 hours Yes No

Повеќе за работодавачот и Cape Cod, погледнете на следните линкови:

http://www.chathambarsinn.com/

https://www.facebook.com/ChathamBarsInn

http://www.chathaminfo.com/

http://www.capecod.com/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !