Colonial Inn, Harbor Springs, MI

Harbor-Springs

Атракција за туристите уште од 1800 година, Harbor Springs, MI е една од најпопуларните дестинации во сојузната држава Мичиген, што со своите природни убавини на брегот на езерото привлекува огромен број на посетители во текот на летото коишто уживаат во многубројни активности во природа како и во многу ресторани и продавници во самиот град.
The Colonial Inn годинава на студентите им ги нуди следните позиции:

  • Housekeeper – $13/hour
  • Laundry / – $13 / hour

Сместувањето е обезбедено за само $75 неделно, а бонус на крај на сезоната од $20 за секоја одработена недела им следи на сите студенти што ќе го исполнат договорот до крај.
Повеќе за локацијата и работодавачот, погледнете на следните линкови:
http://www.harborspringschamber.com/
http://www.harborsprings.com/

 

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !