Сезонска работа за студенти - Германија

Сите полиња означени со (*) се задолжителни!

Тип на апликација(*)
Invalid Input

Вашата Email адреса(*)
Внесете точна Email адреса.

Слика (до 2MB и .jpg формат)(*)
Невалиден влез

препорачана големина 150x150 пиксели

Име(*)
Вашето име.

Презиме(*)
Вашето презиме.

Матичен број(*)
Матичен број.

Датум на раѓање(*)

Дата на раѓање.

Пол(*)
Невалиден влез

Место на раѓање(*)
Invalid Input

Националност(*)
Националност

Државјанство(*)
Државјанство

Број на пасош(*)
Број на пасош

Телефонски број(*)
Ваш тел број

Мобилен(*)
Invalid Input

Адреса на живеење (според пасош)(*)
Invalid Input

Поштенски код(*)
Invalid Input

Населено место(*)
Invalid Input

Држава(*)
Invalid Input

Лице за контакт при инти случаи (име и презиме)(*)
Invalid Input

Мобилен(*)
Invalid Input

Email адреса(*)
Invalid Input

 
Сите полиња означени со (*) се задолжителни!

Првпат запишан/а на факултет во (година)(*)
запишан/а на факултет во (година)?

Насока на студирање(*)
Invalid Input

Факултет(*)
Invalid Input

Универзитет(*)
Invalid Input

Град (седиште) на универзитет(*)
Invalid Input

Официјални датуми на распуст од:(*)
Invalid Input

До:(*)
Invalid Input

Се очекува да дипломирам во месец:(*)
Invalid Input

Година:(*)
Година на дипломирање?

Последен запишан семестар(*)
Invalid Input

 
Сите полиња означени со (*) се задолжителни!

Можам да почнам со работа најрано од:(*)
Invalid Input

Можам да работам најдоцна до:(*)
Invalid Input

Би сакал/а да работам (денови):(*)
Invalid Input

Период на изучување на германски јазик(*)
Invalid Input

Ниво на познавање на германски(*)
Invalid Input

Во моментов посетувам јазичен курс по германски(*)
Invalid Input

Претходно искуство со работа во Германија(*)
Invalid Input

Работодавач
Invalid Input

Град
Invalid Input

Позиција
Invalid Input

Други јазици
Invalid Input

Друго работно искуство
Invalid Input

Би сакал/а да аплицирам за работа во (град)
Invalid Input

и аплицирам заедно со
Invalid Input

Аплицирам за работна позиција во областа на:(*)

Invalid Input

Дали би прифатиле работна позиција од друг тип, доколку Контекст не е во можност да обезбеди работно место од категоријата за којашто првично аплицирате?(*)
Invalid Input

Дали би сакале Контекст да Ви препорача курс по Германски јазик?(*)
Invalid Input

Забелешки
Invalid Input

Captcha Anti-spam(*)
Captcha Anti-spam
  RefreshПогрешен влез

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .