Регистрација за бебиситер

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Барана информација.
Име и презиме * Внесете го Вашето целосно име и презиме
Адреса на живеење * Внесете ја Вашата постојана адреса на живеење!
Број на домашен телефон *
Број на мобилен телефон *
Вашиот е-маил * Внесете валидна е-маил адреса која ја користите!
Дата на раѓање *
Место на раѓање *
Пол *
Машки
Женски
Вашата националност *
Вашата религија - вероисповест *
Дали сте вработени *
Да
Не
Образование *
Браќа и сестри и нивна возраст *
Дали поседувате возачка дозволa? *
Да
Не
Дали би возеле во странство? *
Да
Не
Дали сте пушач? *
Да
Не
Дали знаете да пливате? *
Да
Не
Вашето познавање од Англискиот јазик *
Кои други јазици ги зборувте? *
Дали би помагале околу домашните работи? *
Да
Не
Дали би чувале милениче (доколку имаат)? *
Да
Не
Дали имате искуство во чување на деца? *
Да
Не
Наведете некој детали
Која возраст би сакале децата да имаат? *
Дали би чувале деца со посебни потреби? *
Да
Не
Колку деца сте во состојба да чувате?
Имате ли некоја алергија за која би требало да знаеме? *
Каде би сакале да престојувате? *
Дали би посетувале часови по јазик? *
Да
Не
Кога би можеле да почнете со работа? *
Колку долго би можеле да престојувате? *
Дали сте биле AuPair порано? *
Да
Не
Доколку сте биле , дадете краток опис за локацијата , времетраењето на престојот .
Дали би прифатиле самохран родител? *
Да
Не
Дали имате некое хоби или интерес? *
Ваше кратко писмо (Ваши желби, очекувања) *
Посебни квалификации *
Земја каде би сакале да работите *
Proforms
Reload

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .