Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Work and Travel USA

spirit-of-ethan-intro-1Burlington,VT е прекрасен град опкружен со природа и се наоѓа на самото езеро Чемплин, едно од најголемите езера во Америка.

Повеќе...

nikeFactoryStore-thumbДали сте заинтересирани за работа на плажа и тоа не каде било, туку во светски познатиот бренд Nike !? Продавницата Nike Factory Store е лоцирана на преубавата плажа во Rehoboth, Delaware.

Повеќе...

George-Candies-thumbOcean City, NJ е светски познато крајбрежно туристичко место и област за семејни одмори лоцирано во срцето на сојузната американска држава New Jersey.  Секоја година привлекува огромен број на туристи со своите прекрасни плажи и залив, долго шеталиште покрај брегот на Атлантикот, 2 забавни парка, воден парк, ресторани и продвници.

Повеќе...

Edgewater-resort-frontEphaim WI е дел од DOOR COUNTY – туристичка област во сојузната држава Висконсин и се состои од многу мали градови. Областа е полустов опкружен со вода познат по својата прекрасна природа и голем број на активности коишто ги нуди.

Повеќе...

phily2Ocean City, NJ е една од најголемите туристички атракции на источното крајбрежје, што на посетителите им нуди многу можности за забава а на Summer Work and Travel студентите можности за неверојатно лето, со многу опции за втора работа.

Повеќе...

colonial-inn1Посетителска  атракција уште  од 1800 година, Harbor Springs, MI  е една од најпопуларните дестинации во сојузната држава Мичиген, што со своите природни убавини на брегот на езерото привлекува огромен број на посетители

Повеќе...

breakers-resort1St Ignace, MI  е прекрасно мало туристичко место во северен Мичиган, во регионот на големите езера. Познат по своите природни убавинии близината до Mackinac Island, MI – исто така позната туристичка дестинација во САД

Повеќе...

twist-sprouts-malaTwist-N-Sprouts е бар за самопослужување со свежи салати и  смрзнат јогурт и внесува свежина во историскиот амбиент во Mackinac Island, Michigan. Отворен е во 2012 година и има доста голема посетеност од страна на туристите

Повеќе...

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .