Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Work and Travel USA

kentucky-kingdom-19thumbKentucky Kingdom е воден забавен парк  сместен на површина од 263 045 m2, во прекрасниот град Louisville, Kentucky.

Повеќе...

casino-beach-19-thumbCasino Beach Pier Breakwater Beach, e забавен парк на Атлантскиот Океан во малиоткрајбрежен град Seaside Heights, NJ.

Повеќе...

bavarian19-thumbBavarian Inn Lodge – Frankenmuth, MI  годинава на Work and Travel USA студентите им ги нуди следниве позиции: Kitchen/Restaurant, Housekeeper.
Градот се наоѓа во близина на Birch Run, дом на Tanger Outlets (неверојатен шопинг на брендирана облека со ниски outlet цени), е многу безбеден и е дом на најголемата Божиќна продавница во светот.

Повеќе...

bordata-19-thumbBorgata Hotel Casino & Spa се наоѓа на источниот брег на САД, во познатата туристичка дестинација Atlantic City, NJ. Borgata на студентите им нуди различни типови на позиции за неверојатно Work and Travel лето.

Повеќе...

beaver-creek-19-thumb Vail Resort Beaver Creek, Colorado е познат како ски и сноуборд одморалиште, но откако снегот ќе се стопи, тој се претвара во енергична летна дестинација.

Повеќе...

charliessteakribs-thumb

Charlie's Steak Ribs and Ale се наоѓа во подрачје на Branson коешто е во близина на многу забавни активности како што се кина, мини голф, картинг, шопинг и ресторани.

Повеќе...

vail-thumbVail, CO се наоѓа во прекрасните Rocky Mountains кадешто посетителите уживаат во активности во природа како што се кајакарење, планински велосипедизам, планинарење итн.

Повеќе...

mackinac-island-18-thumbMackinac Island е остров и област на резорти во американската сојузна држава Мичиган. Во 2018 година, е избран за бр. 1 летна дестинација во Америка според Trip Advisor. Уште од 19 век, Mackinac Island, се смета за популарна туристичка атракција и летна колонија.

Повеќе...

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .