Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Work and Travel USA

wequasset-malaWequassett Resort and Golf Club е најелитниот резорт на Cape Cod што на своите гости им нуди врвна услуга со традиција што потекнува од 1925, работејќи кон достигнување на статус на луксузен резорт.

Read more...

broadmoor-MThe Broadmoor Hotel е луксузен хотел којшто се наоѓа во близина на центарот на Colorado Springs, CO – туристичка атракција којашто привлекува околу 5 милиони посетители годишно. Комплексот е со богата историја, традиција и амбиент, а нудејќи врвна услуга се смета за еден од најпрефинетите светски резорти.

Read more...

alabamaMOrange Beachсе наоѓа во сојузната американска држава Алабама , на самиот брег на Мексичкиот залив и нуди уживање на долги песочни плажи и пристап до внатрешните заливи северно од Perdido Pass. 

Read more...

crabMThe Blue Crab е семеен ресторан што за првпат се отвори во 2004 година. Самиот сопственикот го води ресторанот и секојдневно може да се најде таму. Негов главен приоритет е да ги обезбеди клиентите со исклучителна услуга, храна со врвен квалитет и прекрасно искуство во чиста и удобно сместување.

Read more...

VALLEYFAIRcПоминете го летото работејќи и забавувајќи се во еден од најубавите забавни паркови во Америка.

Read more...

huntersgreenmalaHunters Green Motel – South Yarmouth , MA  e туирстичка атракција, дел од познатиот туристички локалитет Cape Cod. Местото изобилува со голем број на сезонски бизниси во текот на летниот период и е привлечна дестинација за туристите.

Read more...

Murrahmala

Murray Hotel се наоѓа на прекрасниот остров Mackinac Island – дијамантот на големите езера. Нудејќи одлични услови, со сместување од само 55 $ неделно и попуст во ресторанот. Секој вработен ќе има можност бесплатно да учествува во многубројни активности на островот. 

Read more...

ght1На фантастичниот Mackinac Island, Michigan, во прекрасно опкружување лежи неверојатниот и луксузниот Grand Hotel. Хотелот располага со 386 соби и сите се различно уредени. 

Read more...

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .