Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Work and Travel USA

block-island-usa2019-thumbBlock Island претставува голема туристичка атракција на источниот брег и претставува дом на илјадници туристи секое лето, задржувајќи го шармот на историски прекрасното, мирот и бегството од секојдневието.

Повеќе...

estes-park-introEstes Park, Колорадо е камп за неверојатни авантури во Националниот парк Rocky Mountain и е одлично место за планинско бегство.

Повеќе...

newporthotel19-thumbNewport Hotel Group е групација на хотели којашто со години вработува Summer Work and Travel студенти и со своите локации и привлечни услови е еден од најатрактивните работодавачи.

Повеќе...

the-reeds-shelter-introThe Reeds at Shelter Havenе модерен луксузен хотел лоциран во  Stone Harbor, NJ. Stone Harbor е прекрасен туристички град на плажа, на само неколку минути од Wildwood NJ, кадешто живеат стотици Ј 1 студенти и е популарна дестинација

Повеќе...

the-arrabelle-thumbThe Arrabelle, лоциран во срцето на новоразвиениот полоштад на Веил, е фантастичен хотел-водич во поставување на стандардите на ликсузот на планинските резорти.

Повеќе...

mackinac-michigan-introНа фантастичниот Mackinac Island ,Michigan , во прекрасно опкружување лежи неверојатниот Mission Point resort - дом на околу 300 вработени од ширум светот. 

Повеќе...

Chatham-Bars-thumbChatham Bars Inn e идилично семејно место за одмор со признанија за одличната услуга,добра кујна и прекрасни пејсажи уште од 1914 година.

Повеќе...

newport-hotel-introNewport Hotel Group е групација на хотели којашто со години вработува Summer Work and Travel студенти и со своите локации и привлечни услови е еден од најатрактивните работодавачи.

Повеќе...

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .