Casino Beach Pier Breakwater Beach

  • Печати

casino-beach-pier19

USA Work and Travel – лето 2019!

Casino Beach Pier Breakwater Beach, e забавен парк на Атлантскиот Океан во малиоткрајбрежен град Seaside Heights, NJ. Паркот располага со многу забавни атракции, штандови за храна, играчки.  Breakwater Beach е водениот парк кој се наоѓа на другата страна од улицата на пристаништето и тој е одличен за забава, со многу водени лудории, мрзлива река, слајдови на цевки и многу други атракции. Студентите во Casino Beach Pier ја сакаат забавната атмосфера, одличниот персонал, како и можноста за стекнување на нови пријателства. Паркот е оддалечен само час и половина од Њујорк.

Изберете гоCasino Beach Pier Breakwater Beach за вашето work and travel лето и работете на следните работни позиции:

  • Food Service
  • Games Attendant
  • Ride Operator

Саатницата е 8,85 $/час со обезбедено сместување од 100$ неделно.

Повеќе информации за ова казино, забавен и воден парк, погледнете на следниот линк: https://casinopiernj.com/