Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Bavarian Inn Lodge - Frankenmuth, MI

bavarian19

Bavarian Inn Lodge – Frankenmuth, MI годинава на Work and Travel USA студентите им ги нуди следниве позиции:

  • Kitchen/Restaurant
  • Housekeeper

Саатницата е $10.50/час а сместувањето е обезбедено за само $50.00 неделно, со вклучени ручек или вечера во текот на смената.

Оваа компанија е многу грижлива за студентите – докажано од нивните искуства!

На овој линк може да прочитате повеќе за малиот прекрасен град Frankenmuth “Little Bavaria”
https://www.frankenmuth.org/

Неколку детали за оваа туристичка атракција:

  • Голем број на фестивали се одржуваат во текот на летото (Dog Bowl-largest Olympic style eveнt for dogs, 80’s Fest, etc)
  • Градот е познат по следните ресторани: fried Chicken dinners и Frankenmuth Brewery (најстар ресторан во сојузната држава Michigan)
  • Градот е дом на најголемата Божиќна продавница во светот
  • Градот се наоѓа во близина на Birch Run, дом на Tanger Outlets (неверојатен шопинг на брендирана облека со ниски outlet цени)
  • Градот е многу безбеден

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .