Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Vail Resort Beaver Creek

 beaver-creek-19

Vail Resort Beaver Creek, Colorado е познат како ски и сноуборд одморалиште, но откако снегот ќе се стопи, тој се претвара во енергична летна дестинација. Познат е по активности на отворено, настапи и настани за неверојатно летно искуство. Vail Resort Beaver Creek нуди активности за семејства, кратки прошетки и планински велосипедизам. Овој ресорт е одлично место за бегство од секојдневниот живот. Токму затоа туристи од целиот свет патуваат во Beaver Creek и за многумина тоа станува традиција. Ова одмаралиште има моќ да привлече туристи од сите возрасти, од најмали до најстари. Тоа е модерно, специјално дизајнирано одморалиште кое потсетува на алпско село, совршено за семејни скијачки одмори. Со чистиот воздух, убавата храна и прекрасниот амбиент, редовно добива награди и признанија за својата храна, вино, услуга, сместување, стандарди за безбедност и еколошка свест. Тоа е одмаралиште каде што вработените се обучени да ги предвидат очекувањата на гостите и истите да ги исполнат.

Извлечете максимум од своето work and travel патување и бидете дел од летните настани на Beaver Creek - полни со атлетски, кулинарски и културни искуства. Ќе уживате во убав пејзаж, активности на отворено, a Денвер ќе ви биде оддалечен само два часа возење! Работете на Housekeeing позиција со плата од $12.25 на час и имајте незаборавно искуство.

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .