Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Charlie's Steak Ribs and Ale, Branson, MO

 charliessteakribs

Charlie's Steak Ribs and Ale се наоѓа во подрачје на Branson коешто е во близина на многу забавни активности како што се кина, мини голф, картинг, шопинг и ресторани.

Branson, МО е популарна туристичка дестинација и во лето е дом на стотици ј1 студенти. Студентите го обожуваат Branson поради опциите за ефтино сместување и можностите за забава како што се пливање, планинарење, забавни паркови, водни паркови и шопинг.

Charlie's Steak Ribs and Ale има работено со ј1 студенти и претставува забавна и динамична средина кадешто студентите работат заедно со американски персонал.

Оваа компанија во прекрасниот Branson, годинава на студентите им нуди опција за следните позиции:

Server/Host/Hostess со плата од $3.36 по час плус бакшиш!

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .