Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Estes Park Colorado

estes-park-01 estes-park-02
estes-park-03 estes-park-04

 Estes Park е град во северниот дел на Колорадо. Тoj е познат како база за националниот парк Rocky Mountain, дом на диви животни, вклучувајќи елени и мечки, бујна вегетација, врвови, шуми. Во близина се пустинските области на Рузвелт Националната шума. Естес парк е метафора за воздушен трамвај кој го поврзува градот со врвот на Prospect Mountain со неверојатен поглед низ долината.

Estes Park, Колорадо е камп за неверојатни авантури во Националниот парк Rocky Mountain и е одлично место за планинско бегство. Истражувајќи го паркот, ќе се судрите со вистински диви животни. Без разлика на сезоната, Естес Парк постојано изобилува со настани и располага со одлично сместување и активности за да создаде совршено бегство од секојдневниот живот.

Со величествени врвови, флора и фауна, најневеројатните отворени авантури на планетата, не е ни чудо што Rocky е еден од омилените паркови на нацијата.

Секој авантурист останува зафатен во текот на годината во Националниот парк Rocky Mountain. Отворен 365 дена во годината, постојат активности и спортови во текот на летото , есен и зимата како и во пролетната сезона.

Уникатните и разновидни пејзажи на Estes Park нудат забава и уживање.

За сите студенти што сакате да бидете дел од оваа магија и да уживате во сите повиолности што ги нуди Estes Park, а во исто време да имате супер работна позиција со солидна плата, Контекст ви овозможува летна работа во една од следните копмании. Работете како Server, Host, Busser со обезбедено сместување:

Lonigan's – Server; Host; Busser; Kitchen Help

  • Salary: 7.18 $+tips per hour (Server) 9$ per hour + tips (Host, Busser); 11$ per hour (Kitchen Help)
  • Accommodation : $375-450/month

Himalayan Curry & Kebob – Server; Host; Busser; Kitchen Help

  • Salary: 7.18 $+tips per hour (Server) 9$ per hour + tips (Host, Busser); 11$ per hour (Kitchen Help)
  • Accommodation : $375-450/month

Specialty Ice Cream & Restaurant – Ice Cream Server;

  • Salary: 11$ per hour
  • Accommodation : $375-450/month

Wildrose Food & Spirits Co – Server; Host; Busser; Kitchen Help

  • Salary: 7.18 $+tips per hour (Server) 9$ per hour + tips (Host, Busser); 11$ per hour (Kitchen Help)
  • Accommodation : $375-450/month

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .