The Reeds at Shelter Haven

  • Печати

the-reeds-shelter-01 the-reeds-shelter-02
the-reeds-shelter-03

The Reeds at Shelter Haven е модерен луксузен хотел лоциран во  Stone Harbor, NJ. Stone Harbor е прекрасен туристички град на плажа, на само неколку минути од Wildwood NJ, кадешто живеат стотици Ј 1 студенти и е популарна дестинација за Work and Travel. Philadelphia е на 1.5 час, NYC на само 2.5 часа а Washington DC е на само 3.5 часа. Stone Harbor е домаќин на настани и прослави во текот на целото лето, како што се  Centennial Reenactment, фестивал на храна и вино, парада и многу концерти. Овој град е како создаден за забава и уживање. Македонските студенти оваа година ќе имаат шанса да аплицираат за следните позиции:

Job title

Hourly wage

Tips

Housing provided

Housing cost per week

Minimum hours per week

Overtime

Bonus

Cook Assistant

$ 8.60

No

No

0

30 hours

Yes

No

Food Runner

$ 5.25

Yes

No

0

30 hours

Yes

No

Host/Hostess

$ 8.60

No

No

0

30 hours

Yes

No

Busser

$ 5.25

Yes

No

0

30 hours

Yes

No

Lobby Attendant

$ 8.60

No

No

0

30 hours

Yes

No

Room Attendant

$ 8.60

No

No

0

30 hours

Yes

No

Beach Service

$ 8.60

Yes

No

0

30 hours

Yes

No

Polisher

$ 8.60

No

No

0

30 hours

Yes

No