January Job Fair in Skopje

  • Печати

Slika-WAT-naslovna

Аплицарењето за USA Work & Travel 2018 програмата е веќе започнато! Најатрактивните понуди веќе пристигнаа. Контекст ти овозможува уште едно незаборавно лето, затоа резервирај ја својата работна позиција. Аплицирај до 31.12.2017 за да добиеш супер работна понуда на интересна локација. Тимот на Контекст те очекува!

Повеќе...