Chatham Bars Inn,Chatham, Cape Cod, MA

  • Печати

 

Chatham-Bars-01
Chatham-Bars-02         Chatham-Bars-03

Chatham Bars Inn e идилично семејно место за одмор со признанија за одличната услуга,добра кујна и прекрасни пејсажи уште од 1914 година.  Се наоѓа во центарот на Чатам, со поглед кон прекрасни пејсажи, заливот Pleasant и Атланскиот океан. Ова светско познато обележје нуди неверојатен амбиент со своето пространо фоаје, тераса и главна трпезарија. Самиот резорт организира екскурзии за уживање во убавините и активностите на Cape Cod како што се пловење, крстарења на зајдисонце, голф, тенис, рибарење,спа третмани, детска програма и семејни активности  и се што е потребно за прекрасен одмор.

Неодамна, Chatham Bars Inn е избран за еден од најдобрите хотели според “World Best Family Beach Hotels.”

Македонските студенти на саемот на 4 март, на директно интервју со работодавачот ќе можат да одберат една од следните позиции:

Job title

Hourly wage

Tips

Housing provided

Minimum hours per week

Overtime

Bonus

Host/Hostess

$ 11.00

No

No

32 hours

Yes

No

Housekeeper

$ 13.00

Yes

No

32 hours

Yes

No

Server Assistant/Runner

$ 5.75

Yes

No

32 hours

Yes

No

Houseman

$ 13.00

No

No

32 hours

Yes

No

 

Повеќе за работодавачот и Cape Cod, погледнете на следните линкови:

http://www.chathambarsinn.com/

https://www.facebook.com/ChathamBarsInn

http://www.chathaminfo.com/

http://www.capecod.com/