Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Newport Hotel Group corporate

 

newport-hotel-1 newport-hotel-2

Newport Hotel Group е групација на хотели којашто со години вработува Summer Work and Travel студенти и со своите локации и привлечни услови е еден од најатрактивните работодавачи.

Работoдавачот Ви нуди одлична динамична средина – комбинација од американски и странски сезонски персонал.

Доколку се одлучите за работа во Newport Hotel Group, ќе работите во еден од следните хотели:

North Conway Grand Hotel – North Conway, NH  - http://www.northconwaygrand.com/

Inn on the Square – Cape Cod, MA  - http://www.innonthesquare.com/

Ocean Mist Beach Hotel  - Cape Cod, MA - http://www.oceanmistcapecod.com/

Hyannis Harbor Hotel- Cape Cod, MA  - http://www.hyannisharborhotel.com/

Newport Beach Hotel – Newport, RI  - http://www.newportbeachhotelandsuites.com/

Holiday Inn Express-Middletown,RI

(http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/middletown/mwnri/hoteldetail)

Можете да работите на една од следните позиции:

  • Housekeeper – $12.00 $ / hour + tips  (35 hours per week)
  • Busser/Expeditor – $10.75  / hour + tips (35 hours per week)
  • Prep Cook  – 12.25 $ / hour (35 hours per week)
  • Front Desk Agent - $14 / hour (35 hours per week)
  • AM Continental Attendant - $12.50 / hour + tips  (35 hours per week)
  • Dishwasher – $ 11.25 / hour + tips (35 hours per week)

Работодавачот дава насоки при наоѓање на сместување. Интервјуа во Скопје на  директен саем на работодавачи !

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .