Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Spirit of Ethan Allen, Burlington, VT

 

 

spirit-of-ethan-1 spirit-of-ethan-intro

Burlington,VT е прекрасен град опкружен со природа и се наоѓа на самото езеро Чемплин, едно од најголемите езера во Америка. Во текот на годината Burlington е полн со студенти и посетители коишто сакаат да се забавуваат и да уживаат во многубројните активности што ги нуди градот познат по своите национални музеи, концерти и изложби.

The Spirit of Ethan Allen e луксузен брод за крстарење и ресторан што плови по езерото Чемплин секојдневно. Гостите уживаат во прекрасните глетки, вкусна храна и забавни активности.

Доколку сакате да бидете дел од тимот на овој работодавач, ќе уживате во:

  • Одлична саатнина
  • Обезбедено сместување во близина на работното место
  • Бесплатни оброци во текот на работниот период

Може да аплицирате за следните работни позиции:

Job title

Hourly wage

Tips

Housing provided

Housing cost per week

Minimum hours per week

Overtime

Bonus

Server/Waitstaff

$ 5.00

Yes

Yes

103.25

30 hours

No

Yes

Dishwasher/ Prep Cook

$ 10.00

No

Yes

103.25

45 hours

No

Yes

Bartender

$ 7.00

Yes

Yes

103.25

40 hours

No

Yes

Повеќе за работодавачот и градот, откријте на:

http://www.soea.com/

https://en.wikipedia.org/wiki/Burlington,_Vermont

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .