Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

George's Candies, Ocean City, NJ

 

George-Candies-1 George-Candies-2

George-Candies-3 George-Candies-4

Ocean City, NJ е светски познато крајбрежно туристичко место и област за семејни одмори лоцирано во срцето на сојузната американска држава New Jersey.  Секоја година привлекува огромен број на туристи со своите прекрасни плажи и залив, долго шеталиште покрај брегот на Атлантикот, 2 забавни парка, воден парк, ресторани и продвници.

George's Candies е една од многуте продавници во овој прекрасен град. Позната е по најдобрите макаронс од кокос и домаѓен сладолед.

Работодавачот нуди одлична  и забавна работа за Ј1 студентите, исполнета со многу комуникација со американски и странски туристи. Локациски погодно, Ocean City се наоѓа на еден час од Филаделфија, 2.5 часа од Њујорк и 3.5 часа од Вашингтон. Студентите обожаваат да работат за овој работодавач токму поради забавната атмосфера, близината на плажата и вкусните производи за продажба.  

Оваа година, работодавачот ги нуди следните работни позиции за македонските студенти:

  • Retail Cashier - плата од $на час
  • Sales Clerk - плата од $8.38 на час

Повеќе информации за работодавачот и локацијата погледнете на следните линкови:

http://www.georgescandies.com/

http://www.ocnj.us/

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .