Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Edgewater Resort , Ephaim - WI

Edgewater-resort

Edgewater-resort-2 Edgewater-resort-3

Ephaim WI е дел од DOOR COUNTY – туристичка област во сојузната држава Висконсин и се состои од многу мали градови. Областа е полустов опкружен со вода познат по својата прекрасна природа и голем број на активности коишто ги нуди. Голем број на туристи го посетуваат овој регион секоја година а студентите кои работеле таму го сакаат пријателстко настроеното население, можностите за дополнителни саати и ниските цени на сместувањето.

Edgewater Resort  на студентите им нуди позиции во Housekeeping  со плата од $9.5 на час, со сместување од само 150 долари месечно!

Одлинчна локација со можности за втора работа – потврдено од нашите студенти!

Повеќе информации за работодавачот и локацијата погледнете овде:

http://www.edge-waterresort.com/

http://ephraim-doorcounty.com/

http://www.ephraim-wisconsin.com/

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .