Работа во Скопје: Специјалист за техничка поддршка со познавање од германски јазик

Специјалист за техничка поддршка со познавање од германски јазик

TeleTech(претходно познат како Sofica-Group) е најбрзо растечката компанија за надворешна соработка за бизнис процеси  на бугарскиот пазар. Искуството на компанијата дозволува обезбедување усуги на водечки локални и светски клиенти.
TeleTech се гордее со тимот на млади и талентирани говорители на повеќе јазици. Вработените се приклучуваат на тим од 40,000 лица кои говорат 48 јазици во 80 држави. Компанијата нуди можности за учење и развој што на вработените им нуди стимулативна и позитивна работна атмосфера во култура што е растечки ориентирана.

Со придружувањето кон тимот на TeleTech Вие станувате повеќе од само вработен. Вие станувате член на семејството на TeleTech. Токму затоа Ви се нудат придобивки и бенефити што го поддржуваат квалитетот на Вашиот живот, цели и идни потреби.

Компанијата нуди:
• Програми за интензивни обуки;
• Средина што поттикнува достигнувања и одлична грижа за корисници;
• Конкуренти пакети за надоместок;
• Пристап до врвни и најдобри практики во бизнисот;
• Работа во предизвикувачка и пријатна работна атмосфера.

Вашите главни обврски ќе бидат поврзани со:

 • Навремено одговарање електронски пораки и телефонски повици во согласност со поставените процедури;
 • Обезбедување техничка поддршка на корисници(преку електронски пораки и телефон);
 • Следење на случаи и CSAT резултати што следат по процесите;
 • Проверка и комуникација  со самите корисници додека проблемот не се реши;
 • Следење на значајни постапки по редослед;
 • Проверка и комуникација во врска со назначените случаи, креирање на нови случаи во согласност со процедурите со најмал можен надзор

Доколку ги поседувате следните квалитети?

 • Одлични познавања од  германски јазик
 • Одлични познавања од англиски јазик
 • Одлични комуникациски способности
 • Способност за давање на приоритет на работни задачи со минимален надзор.
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Кориснички ориентиран став;
 • За предност ќе се земе искуство во работа со корисници или искуство со информатички технологии.

Придружете се на светски тим со повеќе од 40,000 вработени во повеќе од 18 држави низ цел свет!

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .