Работа во Скопје: Контакт Центар Агент со познавање од германски јазик

Контакт центар агенти со познавање од германски јазик – привремен ангажман

TeleTech(претходно познат како Sofica-Group) е најбрзо растечката компанија за надворешна соработка за бизнис процеси  на бугарскиот пазар. Искуството на компанијата дозволува обезбедување усуги на водечки локални и светски клиенти.
TeleTech се гордее со тимот на млади и талентирани говорители на повеќе јазици. Вработените  се приклучуваат на тим од 40,000 лица кои говорат 48 јазици во 80 држави. Компанијата нуди можности за учење и развој што на вработените им нуди стимулативна и позитивна работна атмосфера во култура што е растечки ориентирана.

Со придружувањето кон тимот на TeleTech Вие станувате повеќе од само вработен. Вие станувате член на семејството на TeleTech. Токму затоа Ви се нудат придобивки и бенефити што го поддржуваат квалитетот на Вашиот живот, цели и идни потреби.

Компанијата нуди:

• Програми за интензивни обуки;
• Средина што поттикнува достигнувања и одлична грижа за корисници;
• Конкуренти пакети за надоместок;
• Пристап до врвни и најдобри практики во бизнисот;
• Работа во предизвикувачка и пријатна работна атмосфера.

Вашите главни обврски ќе бидат поврзани со:

  • Појдовни телефонски повици;
  • Изведување на телефонски интервјуа во врска со истражување на пазарот и задоволство на корисниците;
  • Обезбедување на високо ниво на комуникациски вештини со цел да се убеди соговорникот да го заврши интервјуто;

Доколку ги поседувате следните квалитети?

  • Течно говорење на германски јазик
  • Добро познавање на работа со компјутер;
  • Одлични комуникациски вештини;
  • Кориснички ориентиран став;

Придружете се на светски тим со повеќе од 40,000 вработени во повеќе од 18 држави низ цел свет!

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .