Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Breakers Resort and Holiday Inn Express , St Ignace, MI

breakers-resort1 breakers-resort2

breakers-resort3

St Ignace, MI е прекрасно мало туристичко место во северен Мичиган, во регионот на големите езера. Познат по своите природни убавинии близината до Mackinac Island, MI – исто така позната туристичка дестинација во САД, овој мал град е магичен за големиот број на посетители во текот на летниот период. Доколку сакате да уживате во природните убавини во одлични услови за работа, аплицирајте за интервју на Скајп за следните позиции:

 • The Baymont Inn :
  Housekeeper : $9.00 / hour 
  Front Desk : $ 9.50 / hour 
  (бонус од $100 на крајот на сезоната)

 •  Holiday Inn Express : 
  Housekeeper: $9.00/hour 
  Front Desk: $9.00 / hour 
  (бонус од $20 неделно за секоја одработена недела на крајот на сезоната)

  Сместување обезбедено за само $75 неделно. 

Повеќе за работодавачот и локацијата погледнете на следните линкови:
http://breakersmi.com/
http://www.stignace.com/business/holiday-inn-express
http://www.stignace.com/
http://www.michigan.org/hot-spots/st-ignace/

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .