Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Cedar Point Amusement Park - Sandusky, OH

cedar

Забавниот парк Cedar Point постои од 1870г. и со години наназад е прогласуван за најдобар забавен парк во светот со огромен број на знаменитости. Се наоѓа на самиот брег на Езерото Ири (Lake Erie) во Сандаски, Охајо каде што на 147 хектари се сместени 17 ролеркостери, многу луди железници и неверојатен воден парк со базени, ресторани, хотели, сопствена плажа и 2 пристаништа. Освен извонредните авантури за своите гости, Cedar Point е познат и по одличните услови и грижа за своите 3000 вработени, а за студентите ги има позициите Admissions Associate, Sales Associate, Food Service, Franchise Food, Ride Operator, Housekeeping, Security Tools Associate, Employee Cleaning Attendant, Park Services Associate, Linen Attendant, Wardrobe Clerk и обезбедува:

  • 8.10 $ на час со 35 работни часа неделно 
  • Сместување од 30-45 $ неделно во соби со 2-3 кревети
  • Исклучително евтини оброци за вработените 
  • Бесплатни униформи и бесплатно одржување
  • Бесплатно користење на сите атракции во целиот комплекс
  • Рекреативен центар за вработените со маси за пинг-понг, билијард, сендвичара, мини кино сала и бесплатен Интернет и слободни активности како забави, излети, патување до Чикаго, Нијагарините водопади и многу други!

Интервјуа за работа: Саем на работодавци

www.cedarpoint.com

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .