Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Harbour Grill, Orange Beach,AL

harbour-grill-1 harbour-grill-2

harbour-grill-3 harbour-grill-4

Orange Beach се наоѓа во сојузната американска држава Алабама , на самиот брег на Мексичкиот залив и нуди уживање на долги песочни плажи и пристап до внатрешните заливи северно од Perdido Pass. Посетителите може да уживаат во голем број на туристички атракции како што се: Adventure Island, deep-sea fishing, Orange Beach Golf Center, Alabama Gulf Coast Zoo, Waterville USA и  The Wharf.

Ship’s Harbour Grill е прекрасен ресторан во Orange Beach и годинава нуди прекрасни опции за работа за Work and Travel студентите.

  • Server:2.16 $ + tips / hour
  • Dining Room Assistant: 6.50$ + tips / hour
  • Host/Hostess: 10 $ / hour
  • Busser : 6.50 $ + tips / hour
  • Food Runner: 6.50 $ + tips / hour
  • Prep Cook : 9 $ / hour
  • Сместувањето е обезбедно по цена од 300 $ месечно.

Повеќе информации за работодавачот и локацијата може да видите овде:

 http://www.shippsrestaurant.com/                    http://www.gulfshores.com/

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .