Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

The Harborside Inn- Block island

 harborisideG

The Harborside Inn е хотел којшто повеќе од еден век на своите гости им пружа вистинско искуство на викторијански стил. Хотелот се наоѓа во центарот на островот Block Island и е блиску до сите збиднувања, песочни плажи, хотели и ресторани. Block Island е дел од сојузната држава Rhode Island и претставува голема туристичка атракција на источниот брег и претставува дом на илјадници туристи секое лето, задржувајќи го шармот на историски прекрасното, мирот и бегството од секојдневието.

The Harborside Inn веќе неколку лета по ред е дом на повеќе наши студенти и важи за работодавач од доверба и работодавач за којшто повторно би работеле.

Бидете и Вие дел од тимот на Harborside Inn. Позициите коишто овој работодавач ги нуди годинава се следниве:

  • Front desk ($9.5/ hour)
  • Housekeeper (9$/hour)

Повеќе за Harborside Inn, погледнете на следниот линк : http://www.blockislandreservations.com/accommodations/property/harborside-inn/ .

Не ја пропуштајте можноста да поминете незаборавно Summer Work and Travel лето! Работете, заработете и уживајте во прекрасниот Block Island - потврдено од многуте наши студенти коишто се одлучија токму таму да ги поминат своите лета неколку години по ред.

Повеќе за магијата на Block Island, погледнете на :

http://www.blockislandinfo.com/

http://www.blockisland.com/

http://www.blockislandchamber.com/

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .