Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Gateway 26

 gateway26-1  gateway26-2

Gateway 26  е висококласен центар за семејна забава, најдобриот на светско ниво а се наоѓа на самиот Атлантик, на прекрасните плажи на Wildwood, NJ – на само неколку минути од голем број на мотели, ресторани, центри за водни спортови и продавници.   Gateway 26 се наоѓа во близина на многу прекрасни локални паркови, историски знаменистости, трговски центри и многу други атракции! Gateway 26: Video 1, Video 2, Video 3,and Video 4.

Информации за Gateway 26:

http://www.gateway26.com/    https://www.facebook.com/gateway26/?fref=ts

Зошто да работите во Gateway 26:

·       Одлична локација во Wildwood, NJ, популарна туристичка дестинација

·       Работодавачот прифаќа групи на пријатели и двојки

·       Настани и екскурзии за вработените: Philadelphia, Cape May Light House, Cape May Zoo, Atlantic City, New York City, Great Adventure Amusement Park and more!

 

Сместување:

Сместувањето е обезбедено за $75.00 неделно. Доколку студентите останат до крај на договорот, $25.00 неделно од платената сума за сместување се рефундираат и во тој случај сместувањето чини $50 неделно!

Македонските студенти може да аплицираат за следните работни позиции на саем на 27 февруари во Скопје:

Gateway 26

Job title

Hourly wage

Tips

Housing provided

Housing cost per week

Minimum hours per week

Floor/Slot Assistant

$ 8.38

No

Yes

75.00

30 hours

Counter Attendant

$ 8.38

No

Yes

75.00

30 hours

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .