Work And Travel Program USA

pdf

January and February Skype Interviews

pdf

Wequassett Resort and Golf Club, Cape Cod, MA

 wequassett

Wequassett Resort and Golf Club е најелитниот резорт на Cape Cod што на своите гости им нуди врвна услуга со традиција што потекнува од 1925, работејќи кон достигнување на статус на луксузен резорт. Гостите доаѓаат од цел свет и уживаат во прекрасна атмосфера и одлична услуга.

Зошто да работите во Wequassett Resort and Golf Club?

  • Лесен пристап до јавен транспорт – патување до Бостон, останатиот дел од Cape Cod и многу активности. Резортот се гордее со разноликоста на својот персонал и на македонските студенти им нуди одлични работни позиции што овозможуваат комуницирање на англиски јазик на секојдневно ниво.

Повеќе информации за резортот: http://www.wequassett.com/

Македонските студенти може да аплицираат за една од следните работни позициина интервју на 9 март преку Скајп.

Job title

Hourly wage

Tips

Housing provided

Housing cost per week

Minimum hours per week

Overtime

Turn Down Attendant - PVRS

$ 10.00

No

No

0

30 hours

Yes

Culinary Department - Prep Cook - PVRS

$ 11.00

No

No

0

32 hours

Yes

Server Assistant - PVRS

$ 5.00

Yes

No

0

32 hours

Yes

*напомена: иако работодавачот нема сопствени сместувачки капацитети, нуди голема помош при наоѓањето на сместување. 

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .