Артикли

CMX Solutions Dooel Скопје е германска компанија со контакт центри во Скопје, Македонија и Тбилиси, Грузија.

Повеќе: Специјалист за техничка поддршка со познавање од германски јазик

TeleTech(претходно познат како Sofica-Group) е најбрзо растечката компанија за надворешна соработка за бизнис процеси  на бугарскиот пазар. Искуството на компанијата дозволува обезбедување усуги на водечки локални и светски клиенти.

Повеќе: Работа во Скопје: Специјалист за техничка поддршка со познавање од германски јазик

TeleTech(претходно познат како Sofica-Group) е најбрзо растечката компанија за надворешна соработка за бизнис процеси  на бугарскиот пазар. Искуството на компанијата дозволува обезбедување усуги на водечки локални и светски клиенти. 

Повеќе: Работа во Скопје: Контакт Центар Агент со познавање од германски јазик

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .