Јазични курсеви за возрасни

header

 Контекст организира јазични курсеви за лица кои сакаат да работат на германско подрачје. Голем број од нашите работодавачи во Германија имаат побарување за лица со македонски пасош по завршување на летната сезона, бидејќи со враќањето на нашите студенти во Македонија остануваат без персонал и бараат решение нудејќи работа токму на лицата со пасош на една од земјите од Западен Балкан.

За да можете да аплицирате за една од тие понуди, потребно е да имате елементарни познавања од јазикот. Тие познавања можат да се стекнат со неколкумесечен курс и за таа цел формираме групи кои се комплетни почетници или пак со основно ниво кои сакаат да научат повеќе. Старосна граница НЕМА.

За подетални информации ве молиме да се обратите во Контекст

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .