Wilsons Ice Cream, Ephaim – WI

Ice Cream

Ephaim WI е дел од DOOR COUNTY – туристичка област во сојузната држава Висконсин и се состои од многу мали градови. Областа е полустов опкружен со вода познат по својата прекрасна природа и голем број на активности коишто ги нуди. Голем број на туристи го посетуваат овој регион секоја година а студентите кои работеле таму го сакаат пријателстко настроеното население, можностите за дополнителни саати и ниските цени на сместувањето.

Wilson’s Ice Cream Parlor на студентите им нуди позиции во Food Service со плата од $5.90-$ 7.50 + tips на час, со сместување од само 6 долари дневно!

Сите студенти добиваат бесплатен оброк во септември и 50 % на менито во текот на сезоната.

Повеќе информации за работодавачот и локацијата погледнете овде:

http://wilsonsicecream.com/

http://ephraim-doorcounty.com/