Morey’s Piers – Wildwood, NJ

Summer Work & Travel

Morey’s Piers е огромен забавен парк на брегот на Њу Џерси. Основан е како семејна компанија во 1969г., а до денес израснал во прекрасно место за забава со над 100 атракции и луди железници и 2 водни паркови лоцирани на самата плажа. Паркот преку лето наликува на глобално село, со студенти од целиот свет и е позната локација за организирање венчавки и приватни настани. Работете и заработете на крајбрежјето на Атлантскиот Океан во паркот Morey’s Piers на позициите Admissions, Food Services, Games  Operator, Retail, Lifeguard, Ride Operator и добијте:

  • 8.38 $ на час, најмалку 35 работни часа неделно, со можност за втора работа
  • Сместување за 85 – 100 $ неделно во близина на самата работа и бесплатен Интернет
  • Немате трошоци за превоз од/до работа
  • Оброци со неверојатен попуст за вработените
  • Бесплатни забави за вработените, бесплатно користење на сите атракции и водните паркови!
  • Работите на самиот брег на Атлантскиот Океан, на само 2-3 часа возење од Нуjорк, Вашингтон и Филаделфија, со организирани тури за посета по минимални цени!

Интервјуа за работа: Саем на работодавци

www.moreyspiers.com