The Island Club

The Island Club

The Island Club кој се наоѓа на Put-in-Bay,OH е мала и шармантна туристичка дестинација. Се смета за дијамант меѓу островите на сојузната американска држава Охајо. Со својата безвременска убавина и атмосферата на вистински егзотичен остров, привлекува голем број на туристи во текот на летната сезона. Многу туристи го посетуваат островот за да уживаат во семеен одмор, момински и ергенски забави и забавниот Божиќ во месец јули.

The Island Club годинава нуди одлични услови за студентите коишто ќе го поминат своето Work and Travel USA лето како дел од нивниот персонал.

Сместувањето чини 30 $ неделно, во двокревенти соби, на само 2 минути пешачење од работното место.

  • Housekeeping – 8.10 $ per hour

Повеќе информации за островот и активностите во коишто можете да уживате може да најдете на следните линкови:

http://www.islandclub.com/

http://visitputinbay.com/pib/

http://www.visitputinbay.org/

Eдинствениот начин на кој вистински може да ја откриете огромната ветена земја e USA Work & Travel.  Можност да ја осетите и да ја живеете американската реалност и начин на живот барем за време на вашиот летен распуст. Затоа USA Work & Travel е вистинска програма за тебе!

Главна  придобивка е усовршување на англискиот јазик и стекнувањето на работно искуство и разбирање на американската култура. Програмата ќе ви го збогати CV-то и ќе ви го подобри англискиот јазик. Сигурно ќе ви ги зголеми пријателствата од цел свет и ќе ве збогати со посета на нови места и доживување на нови авантури.

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk

За таа цел, со секоја добиена понуда за работна позиција, разговарајте со Контекст за сите детали може на Инстаграм и Фејсбук. 

МОЖНОСТ ДА НЕ ОЦЕНИТЕ, СТИСНЕТЕ 5 ЗВЕЗДИ


СО ПОЧИТ, КОНТЕКСТ

MITROPOLIT TEODOSIJ GOLOGANOV 26
1000 SKOPJE, MACEDONIA
00389 23 223 579