Work and Travel, Starbucks-Atlantic city, NJ

WORK & TRAVEL USA Coffee

Starbucks – Tropicana, Atlantic city, NJ, Доколку сакате летото да го поминете на источниот брег на САД , во туристичко место со многу забава, атрактивно за туристи од целиот свет, Вашата идеална дестинација за Work and Travel е Atlantic City, NJ, повелете!

USA WORK & TRAVEL е програма за културна размена која има за цел да им овозможи на студентите преку лето да работат и престојуваат во Америка (најмногу 4 месеци) и на тој начин се запознаат со американскиот начин на живот и  работа,  обичаите и културата.

Стекнете работно искуство во интернационалната компанија Starbucks и подобрете го вашиот разговорен англиски преку секојдневна комуникација.

Работни позиции:

Food service-Barista , плата од 8.38 $ + tips / hour

Повеќе детали за работодавачоти локацијата нa :

http://tropicana.net/

http://www.atlanticcitynj.com/

http://www.cityofatlanticcity.org/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !