The Oar Restaurant – Block Island, RI

Restaurant

The Oar Restaurant е познат по прекрасниот поглед кон океанот, неверојатно добрата храна и услуга, како и по својата одлична местоположба, магичниот остров Block Island, Rhode Island, на источното крајбрежје на САД. Block Island претставува голема туристичка атракција и претставува дом на илјадници туристи секое лето.

The Oar е место кое на своите муштерии  им нуди незаборавно искуство, со сите магични епитети (http://www.theoar.com/ordereze/default.aspx).

Помеѓу студентите што веќе работеле на Block Island, овој ресторан е познат по големиот број на работни позиции. Работодавачот нуди сместување од 75$ неделно а бара вреден и посветен сезонски персонал ( почетни датуми од средина на мај до средина а јуни; крај на работен договор: 15-30 септември)за следните работни позиции:

  • Cashier/Host: 11.50  $  / hour
  • Cleaner/Dishwasher: 11.50 $/ hour
  • Cleaner/Dishwasher (Busser): 6$
  • Cook: 11.50 $/hour
  • Parking Attendant: 11.50$/ hour

Не ја пропуштајте можноста да поминете незаборавно Summer Work and Travel лето! Работете, заработете и уживајте во прекрасниот Block Island – потврдено од многуте наши студенти коишто се одлучија токму таму да ги поминат своите лета неколку години по ред.

Повеќе за магијата на Block Island, погледнете на :

http://www.blockislandinfo.com/

http://www.blockisland.com/

http://www.blockislandchamber.com/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !