Gateway 26

Gateway-26

Gateway 26  е висококласен центар за семејна забава, најдобриот на светско ниво а се наоѓа на самиот Атлантик, на прекрасните плажи на Wildwood, NJ – на само неколку минути од голем број на мотели, ресторани, центри за водни спортови и продавници.   Gateway 26 се наоѓа во близина на многу прекрасни локални паркови, историски знаменистости, трговски центри и многу други атракции! Gateway 26: Video 1Video 2Video 3,and Video 4.

Информации за Gateway 26:

http://www.gateway26.com/    https://www.facebook.com/gateway26/?fref=ts

Зошто да работите во Gateway 26:

  • Одлична локација во Wildwood, NJ, популарна туристичка дестинација
  • Работодавачот прифаќа групи на пријатели и двојки
  • Настани и екскурзии за вработените: Philadelphia, Cape May Light House, Cape May Zoo, Atlantic City, New York City, Great Adventure Amusement Park and more!

Сместување:

Сместувањето е обезбедено за $75.00 неделно. Доколку студентите останат до крај на договорот, $25.00 неделно од платената сума за сместување се рефундираат и во тој случај сместувањето чини $50 неделно!

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !

Македонските студенти може да аплицираат за следните работни позиции на саем во Скопје:

Gateway 26

Job title

Hourly wage

Tips

Housing provided

Housing cost per week

Minimum hours per week

Floor/Slot Assistant $ 8.38 No Yes 75.00 30 hours
Counter Attendant $ 8.38 No Yes 75.00 30 hours