Wequassett Resort and Golf Club, Cape Cod, MA

resort & Golf club

Wequassett Resort and Golf Club е најелитниот резорт на Cape Cod што на своите гости им нуди врвна услуга со традиција што потекнува од 1925, работејќи кон достигнување на статус на луксузен резорт. Гостите доаѓаат од цел свет и уживаат во прекрасна атмосфера и одлична услуга.

Зошто да работите во Wequassett Resort and Golf Club?

  • Лесен пристап до јавен транспорт – патување до Бостон, останатиот дел од Cape Cod и многу активности. Резортот се гордее со разноликоста на својот персонал и на македонските студенти им нуди одлични работни позиции што овозможуваат комуницирање на англиски јазик на секојдневно ниво.

Повеќе информации за резортот: http://www.wequassett.com/

Македонските студенти може да аплицираат за една од следните работни позициина интервју на 9 март преку Скајп.

 

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week Minimum hours per week Overtime
Turn Down Attendant – PVRS $ 10.00 No No 0 30 hours Yes
Culinary Department – Prep Cook – PVRS $ 11.00 No No 0 32 hours Yes
Server Assistant – PVRS $ 5.00 Yes No 0 32 hours Yes

*напомена: иако работодавачот нема сопствени сместувачки капацитети, нуди голема помош при наоѓањето на сместување.

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !