Harbour Grill, Orange Beach,AL

Orange beach

Orange Beach се наоѓа во сојузната американска држава Алабама , на самиот брег на Мексичкиот залив и нуди уживање на долги песочни плажи и пристап до внатрешните заливи северно од Perdido Pass. Посетителите може да уживаат во голем број на туристички атракции како што се: Adventure Island, deep-sea fishing, Orange Beach Golf Center, Alabama Gulf Coast Zoo, Waterville USA и  The Wharf.

Ship’s Harbour Grill е прекрасен ресторан на Orange Beach и годинава нуди прекрасни опции за работа за Work and Travel студентите.

  • Server:2.16 $ + tips / hour
  • Dining Room Assistant: 6.50$ + tips / hour
  • Host/Hostess: 10 $ / hour
  • Busser : 6.50 $ + tips / hour
  • Food Runner: 6.50 $ + tips / hour
  • Prep Cook : 9 $ / hour
  • Сместувањето е обезбедно по цена од 300 $ месечно.

Повеќе информации за работодавачот и локацијата може да видите овде:

http://www.shippsrestaurant.com/
http://www.gulfshores.com/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !