The Blue Crab, Bethany Beach, DE

Restaurant

The Blue Crab е семеен ресторан отворен во 2004 година. Сопственикот го води ресторанот и негов главен приоритет е да ги обезбеди клиентите со исклучителна услуга, храна со врвен квалитет и прекрасно искуство во чиста и удобно сместување. Во текот на 2012 година The Blue Crab се збогати со Bethany Oyster House- нов дел од ресторанот.

Работни позиции:

  • Server : 2.23+tips / hour
  • Host/Hostess : 5.00+ tips/hour
  • Сместување од 100 $ неделно

Bethany Beach е дел од Quiet Resorts, плажи што се протегаат во должина од 7 милји на Атланскиот океан, во југоисточниот дел на сојузната американска држава Delaware, што исто така ги вклучува South Bethany и Fenwick Island. Плажите на Bethany Beach нудат многу рекреативни можности како што се пливање, рибарење, сурфање, бордање. Водата е топла за пливање од крајот на мај до почетокот на октомври. Ова прекрасно место располага со многу продавници,ресторани и места за забава за сите возрасти.

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !