Valleyfair, Shakopee, MN

Amusement park

Поминете го летото работејќи и забавувајќи се во еден од најубавите забавни паркови во Америка.

Причини зошто да го поминете Вашето лето во Valleyfair :

  • Бесплатни влезници во забавниот парк во слободните денови
  • Организирани културни активности
  • Бесплатен превоз до локалните продавници и други активности
  • Ефтино сместување коешто се заснова врз изработените часови
  • Minneapolis-St. Paul познати како “The Twin Cities” е најголемата област во Минесота, и се наоѓа во непоредна близина на
  • Minneapolis-St. Paul е дом на многу музеи, ресторани, продавници и спортски настани.
  • Shakopee е опкружен со прекрасни езера ( Минесота е позната како Земјата на 10 000 езера )
  • Уживајте во Mall of America ( најголемиот трговски центар во САД)

Зошто да работите во Shakopee, MN ?
Работни позиции: Food Service Associate
Плата: 9 $ / час + бонус  ; Сместување: 45.60 $ неделно

Интервјуа со работодавачот во Скопје на саем.

https://www.valleyfair.com/
https://www.facebook.com/valleyfair

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !