Murray Hotel

Motel

Murray Hotel се наоѓа на прекрасниот остров Mackinac Island – дијамантот на големите езера. Нудејќи одлични услови, со сместување од само 55 $ неделно и попуст во ресторанот. Секој вработен ќе има можност бесплатно да учествува во многубројни активности на островот.

Работни позиции за коишто можете да аплицирате:

  • Food Prep – 9.37 $ / hour
  • Customer Service – 9.37 $ / hour
  • Housekeeper – 9.37 $ / hour

Повеќе за хотелот може да видите на: http://mymurrayhotel.com/index2.php#!/Home

Mackinac Islandсе наоѓа на езерото Huron во сојузната држава Michigan и важи за голема туристичка атракција на големите езера. Поголемиот дел од островот бил подложен на историска презервација и реставрација и денес е национално историско обележје на Америка. Островот располага со голем број на хотели, продавници и ресторани и е познат по големиот број на културни настани на коишто е домаќин. Интересен факт за Mackinac Island е што моторните возила на него се забранети и движењето се одвива со велосипеди и кочии со коњи. Токму на Mackinac Island е снимен филмот “Somewhere in time” (1980).  За убавините на островот, погледнете повеќе информации на :

http://www.mackinacisland.org/

http://www.mackinac.com/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !