High Hampton Inn – Cashiers, NC

Хај Хемптон Ин, Кешиерс, Северна Каролина, е опкружен со природни убавини, бистрално чисти езера и потоци и се наоѓа во срцето на планините Блу Риџ. Хај Хемптон Ин е историски и традиционален планински хотел, кој со генерации е посетуван од голем број на посетители. На простор од 1400 ари има голф и тенис терени, може да се организираат планинарења, риболов, а располага и со европска бања. Според гостите целата околина е прекрасна и без разлика дали таму сте вработени или едноставно уживате во убавините, секогаш ќе се чувствувате подмладени и сплотени со природата. Работната позиција што се нуди на ова прекрасно место е housekeeper со следните услови:

  • 8 $ на час со 32 работни часа неделно
  • Два или три бесплатни оброци дневно
  • 45$ долари месечно за Интернет (износот се дели меѓу сите студенти)
  • Сместување од 62,5 $ неделно
  • Интервју со работодавец преку скајп

http://highhamptoninn.com/

http://cashiersnorthcarolina.org/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !